i7 3770'i Test Edecek Programlar

JollySceptre

Kilopat
Kullandığım bilgisayar 6 senelik ve ben 6 senede işlemcimin performansı düşmüş olabilir mi merak ediyorum. Bana işlemcimi test edip normal değerlerle karşılaştırabileceğim bir program önerir misiniz? Teşekkürler. İşlemcim intel i7-3770.

Son düzenleyen: Moderatör:
Metal yorgunluğu diye bir şey var. Performans düşüklüğü yaşanmaması imkansız. İşlemci performansını karşılaştırmak için bir program var mıdır bilmem ama. İnternet üzerindeki benchmarklara bakarak kendi işlemcinizi de aynı teste tabii tutarak anlayabilirsiniz..

Bende sizdekinden 1 nesil daha eski 2700K var. 4.5 GHz'de 4790K'yı tokatlıyor. Dert etme performans düşse düşse yazılımdan ötürü düşer.

Cinebench R15 de işlemciyi teste soktum ve bana 674 cb değerini verdi orda yazan i7 3770 değerine göre 12 puan daha yüksek.Artık içim rahat yardımcı olan herkese teşekkürler.

düzenleme:hemen ardından bir test daha yapayım dedim ve 616 gösterdi herhalde testleri ard arda yapmamak lazım

Son düzenleme:
Bende delidli 3770K var. CINEBENCH R15'ten 3.9GHz iken 713 alıyorum. Tablodaki referans i3770K puanından (759) 46 puan eksik. 4.2GHz overclok ile 771 alarak referansı anca 12 puanla geçebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı