i7 3770K Sistemi Yükseltme

Treap

Hectopat
Daha fazla  
Anakart : Gigabyte Ga-Z77MX-D3H

İşlemci : i7 3770k CPU @ 3.50GHz 3.90 GHz

Ekran Kartı : Sapphire hd7850 2gb 256bit AMD

Ram : Kingston 8GB (2x4GB) 1600Hmz

COOLER MASTER GX-2 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI

Merhaba arkadaşlar. Önceden de bu konuyla ilgili bir konu açmıştım ama istediğim şeyleri soramamıştım. Yeni bir sistem toplamaya karar vermiştim fakat ondan da vazgeçtim. Şimdilik kullandığım sistemi yükseltip biraz daha kullanmayı düşünüyorum. İleri ki zamanlarda Paskal mimari bir sistem dizmek daha mantıklı geldi. Bu yüzden sistemi yükseltmek istiyorum.

Almak istediğim parçalarda bir sorunla karşılaşır mıyım, ekran kartı tam performansın da çalışır mı? Overclock yapmak istersem yapabilir miyim? Kaç yıl daha kullanabilirim?

Almak istediğim parçalar.

Ekran Kartı : MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

SSD : OCZ 240GB TRION 100 + 32GB TOSHIBA USB BUNDLE (550MB Okuma / 520MB Yazma)

Soğutma : COOLER MASTER HYPER T4 775/1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Şu an işlemcinin kendi soğutucusu kullanıyorum bu yüzden onu da değiştirmek istedim. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare etse almayacaktım zaten oynadığım oyunları low ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum.

Ekran kartı tam performans da çalışır mı ? Bir sorun çıkmaz herhalde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı