i7 3770k Sistem yükseltme

Geoffroy

Hectopat
Merhabalar. Dün Amazon.com üzerinden 500 dolara MSI Gaming 1070 Ti ekran kartı buldum kargosuyla filan 2600 liraya denk geldi aldım. Haziranda elimde olacak inşallah. Bir bilgisayarcı tanıdığım şu anki sistemime bir teklif yaptı ben de üstüne para koyup yeni bir sistem mi oluşturmalıyım yoksa bu sistemim bu kartla beni idare eder mi emin olamadım çünkü 5 senelik bir sistem. İleride başımı ağrıtmasın isterim bu yaz halledip kurtulmak benim için daha rahat sanki. Parçalar için ayrı, toptan ise 1500 TL olacak şekilde iki ayrı teklif yaptı ve ben ne yalan söyleyeyim ikinci el piyasasından pek anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Anakart: MSI Z77A-GD55
İşlemci: Intel i7 3770k
Ekran Kartı: Zotac GTX 570 AMP!
Ram: Gskill 4x4 GB 1600 MHz
HDD: Seagate 2TB
İşlemci soğutucusu da sanırım Coolar master 212S

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
I7 3770K vs 4770K vs 6700K vs 7700K testlerine bakin.

Hepsi 4C/8T oldugu icin performanslari az cok benzer. Tabii sonra ki model daha OC'li oldugu icin ve ufak tefek mimari degisiklik oldugu icin ayni islemciyi isitip isitip onunuze koydular. I7 8700K almadikca gereksiz olur. Yada I7 5930K falan olmadikca gereksiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı