i7 3820 sisteme 1080 Ti takmak

DrKatil

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Sistem Özellikleri:
CPU Türü: QuadCore Intel Core i7-3820, 3600 MHz. CPU Level up ile 4300 MHz kullanıyorum.
Anakart Adı: Asus Rampage IV Extreme
RAM: 4x4 GB DDR3-1333 (16 GB)
Ekran Kartı: GeForce GTX 650 Ti BOOST (2 GB)
Monitör: 2 X AOC 2269W [22" LCD]

1080 Ti almayı düşünüyorum. Sizce bu sisteme bu ekran kartı değer mi? Bu ekran kartını almak istememin nedeni ileride sistemi komple değiştirdiğimde kullanmak.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nun etiketini atabilir misiniz? Bazı PSU'lar sahte 750W oluyor.

WhatsApp Image 2018-06-17 at 00.07.27.jpeg

Etiket dediğiniz yer burası mı ?

Forza Horizon 3 ile 2-3 saat oynadım. 1080p ile 60+ Fps alıyorum. Diğer oyunlarıda eklerim. Darboğaz gibi bir sorun yaşamadım.

Güç kaynağı iyi gayet. İnşallah başka oyunlarda yaşamazsınız problem. Güle güle kullanın.

Daha yüksek çözünürlükte kesinlikle darboğaz yaşar. İşlemciyi değişene kadar böyle kullanmasında sakınca yok bence.

Güç kaynağı iyi gayet. İnşallah başka oyunlarda yaşamazsınız problem. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

GTA V'de 1080p ile ortalama 50 fps alıyorum. CPU kullanımı %55 civarında GPU kullanımı ise %95 civarında.

Evet buydu, fakat pek okunmuyor. 1080 Ti’ı 1080p’de mi kullanıyorsunuz? Ekran kartına hakaret olur :)

Daha net bir fotoğraf çekmeyi denerim. Forza için geforce ayarlarında 2k yoktu ve nedense minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor yazıyordu. GTA V'e geçtim 2k ve geforce üzerinden kaliteli en yüksekteyken 40-50 fps alıyorum.

Son düzenleme:
Daha yüksek çözünürlükte darboğaz mı yaşar? Çözünürlük yükseldikçe yük ekran kartına biner. 4K da çok rahat R3 1200, 1080 Ti’ı besliyor.

Tam tersini yazmışım, evet. Şimdi fark ettim ben de.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı