I7 3970X ve GTX 690 sistem hakkında yorum

3970X'i kargo yoluyla ülkeye sokmasının imkanı yok. Ben senin sistem alacağına inanmıyorum.

Arkadaşlar " Türkçe Kurallarına Uymamam" nedeniyle ceza almışım. Zaten yazdığım konumda en altta kimin değiştirdiğini görürsünüz. Biraz önce mesaj geldi. Baglaçların ayrı yazılması gerektiğini ..vs. Bir an kendimi TDK forumunda sandım. Yalnız elimizden geldiğince kurallara uymaya çalışırız. Ama hızlı yazmaktan gözümüzden kaçabilir. Umarım böyle ufak ayrıntılar yüzünden forumdan yararlanmayı engellemezsiniz. Neyse asıl konumuza gelelim. Birkaç arkadaş işlemcinin alamayacağım görüşünde.Ben bu bileşenlerin çoğunu VatanComputer'ın sitesinden bakarak listeye ekledim.
Nasıl olurda alamayacağım anlamadım.

İşlemcinin fiyatı indirimli 2180TL, sen bu sistemi neden topluyorsun amaç ne?

Kardeşim bu zamana kadar adam akıllı bir PC elime geçmedi. Son kez alıp 5 yıl rahatça oynayabileceğim parasına değecek bir sistem kurmak. Amaç sadece oyun değil. Herşey.

En fazla kaç yıl kullanabilirim.Düzenli hem yazılımsal hem donanımsal temizlikler, güncellemeler olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…