Anladım hocam, tam klasik switchable Graphics çilesi... Bende de zamanında vardı, biri çalışınca öbürü kafayı yiyor. En stabil çözüm genelde ya sadece Intel'i kullanmak ya da sadece AMD'yi aktif bırakmak oluyor, ikisini birden sağlıklı yürütmek zor.
Driverları tekrar DDU (display driver uninstaller) ile güvenli modda tamamen temizleyip, önce Intel sürücüsünü, sonra AMD'yi kurmayı denedin mi? Bu sıralama önemli çünkü sistem genelde önce IGPU'yu tanıyor.
Bir de BIOS'ta switchable Graphics'ya da benzeri bir ayar varsa, onu değiştirip test edebilirsin. En son çare, sadece AMD'yi kullanacak şekilde Windows'u yeniden kurmak bile çözüm olabilir ama o biraz zahmetli iş. Bu laptoplar bazen Driver'a çok nazlı oluyor maalesef.