faceitlife
Hectopat
Daha fazla
Casper laptopumda bi sıkıntı var. CS:GO girdiğimde ilk maç mutlaka ama mutlaka 1 kez oyun donup kalır kilitlenir ben de mecbur Alt+F4 atar oyunu baştan çalıştırırdım ve bir daha bilgisayarı kapatana kadar saatlerce oynasam da bu sorun tekrar etmezdi. Ben de bundan bezdiğimden bugun formatladım bütün sürücüyü güncelledim grafik kartı da keza öyle güncel. Ancak bugün ilk maç girdim ve maçın ortasında aynı şekilde donup kaldı ancak bu sefer daha kötü ki ne Alt+F4 ne de görev yöneticisinden kapatabildim. Yani PC komple dondu görev yöneticisini açsam da mouse imleci gözükmüyordu. Restart atmak zorunda kaldım yani artık işim daha zor. Ben bu sorunu bayağıdır yaşıyorum formatladım güncelledim baştan kurdum hiçbiri çözüm olmadı.
Biraz önce bi video buldum çoklu CPU kullanımı buna yol açabiliyormuş ve bende bu etkin. Bu çoklu CPU'nun ne olduğunu bilmiyorum çoklu işlemci kullanımı yazıyor üstünde ve okuduğum kadarıyla bunlar çakıştığında donma oluyormuş artık ne kadar doğru bilmiyorum çünkü test etmekte kolay değil ne zaman olacağı belli değil.
Sorun sadece CS:GO'da oluyor ve FPS drop kasma vs. hiçbir sıkıntı yok sadece aniden donup kitleniyor. Bilen varsa çok yardıma ihtiyacım.
Bilgisayar 3 senelik başka bi sıkıntısı yok çok şükür ama 1 sene daha idare etmesi lazım inşallah bilen biri çıkar
İyi forumlar.
Biraz önce bi video buldum çoklu CPU kullanımı buna yol açabiliyormuş ve bende bu etkin. Bu çoklu CPU'nun ne olduğunu bilmiyorum çoklu işlemci kullanımı yazıyor üstünde ve okuduğum kadarıyla bunlar çakıştığında donma oluyormuş artık ne kadar doğru bilmiyorum çünkü test etmekte kolay değil ne zaman olacağı belli değil.
- Windows 8.1
- GeForce GT 745m 128 Bit 2GB
- i7 4702 MQ işlemci
- 8 GB RAM
- SSD mevcut değil.
Sorun sadece CS:GO'da oluyor ve FPS drop kasma vs. hiçbir sıkıntı yok sadece aniden donup kitleniyor. Bilen varsa çok yardıma ihtiyacım.
Bilgisayar 3 senelik başka bi sıkıntısı yok çok şükür ama 1 sene daha idare etmesi lazım inşallah bilen biri çıkar
Son düzenleyen: Moderatör: