i7 4712mq işlemcide 8 ve 12 GB RAM farkı ?

Heee al al git Casper al kardeşim, yahu anlayamıyorum bas bas bağırıyoruz Casperdan uzak durun almayın diye ama yok anam anlamıyor bir türlü bu insanlar. Git Casper al güzel kardeşim, en çok 1 sene içindede servis servis dolaşmaya başlarsın sorunlarından dolayı.

Ram konusunda yanılıyorsunuz @BERWAR ile aynı düşünyorum. Aynı anakarta sahip bilgisayarın RAM durumu 8 ve 12 hangisi diye kıyaslanamaz. Çünkü fark yok. Evet @Dağhan Tanık dediğin doğru işlemci ram kullanır felan ama şuan neredeyse hiçbir oyun 8gb ram kullanımını aşamaz. Benim bildiğim aşan bir oyun yok zaten, ki bu seviyeye yaklaşan bir oyun için ise o fiyattaki bilgisarda olmaz. Bunun için özel üretilmiş oyun bilgisayarları var ancak onlarda oynanır. Arkadaş Pes 13, office tarzı şeyler söylemiş. 1500'e dahil bilgisayar bulabilirsin çok rahat şekilde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı