i7 4770 İle Overclock Yapabillir Miyim ?

Sağ ol kardeş. Bir de OC derken bu islemcide K ibaresi yok, nasil olacakmis o? BIOS'tan baktim 3.4 GHz yaziyordu. Auto'deydi, enter ile bir baktim Intel i7 4770 4.3, 4.5, 4.7, 4.8 GHz'ye kadar bir secenek vardi. Neymis bu dedim, araştirdim ama bulamadim. Nedir bu? OC falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Simdi ben bu islemciye OC yapabillir miyim gönül rahatlığıyla? Cevaplarsan sevinirim.

Şimdi korktugum sey bu, bunu acsam OC mi yapmis oluyorum? Oyuna girmeden bilgisayarimin islemci derecesi 30-40 C arası oluyor. Ekran karti ise 30-35 derece. Sence OC yaparsam bir zarar falan verir miyim derece acisindan?

Açılınca Bıos'a gir. Oradan üçüncü butonu tıkla, F10'a bas çık. Sonra BIOS'a dön, göreceksin.
Yapamazsan buna bak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.0 Ghz olur bence.

Beyler Lüften Yardim Gigabyte Anakartim : GA-B85M-D3h k ibaresi olmayan bir islemciye overclock edilirmi ? bide biosa girdigimde upgrade %20 %40.... öyle gidiyor bu overclock mu oluyor %100 getirdim 4.8 GHZ oldu korktugum seyde bu eger ben bunu %100 yapmam ama %20 yaparsam 4.1 GHZ overclock olabillirmi zaten sistem kendiliginden yapiyor lüften yardim !!!!!!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı