i7 4770 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sunberg07

Hectopat
Arkadaşlar, merhaba. Ben yakınımdan hazır Casper masaüstü bilgisayar alacaktım, özellikleri şu şekilde;

• İşlemci: Intel Core i7 4770 3,4 GHz (Turbo ile 3,9 GHz)
  • Monitör: 20"
  • RAM: 8GB DDR3 -
  • Disk Kapazitesi: 1TB
  • Grafik Birimi: NVidia GT630 2GB
  • İşletim Sistemi: Windows 8 64-Bit
  • Windows Sistem Derecelendirmesi: 6.0

Yakın çevrem "Kendin topla, daha iyisini yaparsın." dediler. Bu bilgisayarın fiyatı 1400TL. Ben de Vatan Computer'ın yarın sona erecek %30 indirim fırsatından yararlanarak 1300-1500TL aralığında, yukarıdaki özelliklerden düşük olmayacak şekilde bilgisayar toplamak istiyorum. Hiç deneyimim olmadığı için yardımınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Son oyunları oynayacaksan 4 çekirdek işlemci al daha ucuza gelir. i7 vs Q9300 var nette ikisi de aynı. Benim işlemci 8400 Q2D 2.6 ghz. Ekran kartım dandik olmasına rağmen tüm oyunlar full oynatıyor kasmadan. Bir tek sorun fazla ısınma problemi var stok fan ile. Yeni bir fan alırsan bu işlemci i7 performansı verebilir. OC ile 4.2 yi görenler varmış. Nasıl gördüler bende bilmiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son oyunları oynayacaksan 4 çekirdek işlemci al daha ucuza gelir i7 vs Q9300 var nette ikiside aynı benim işlemci 8400 quard core 2 2.6 ghz ekran kartım dandik olmasına rağmen tüm oyunlar full oynatıyor kasmadan bir tek sorun fazla ısınma problemi var stok fan ile yeni bir fan alırsan bu işlemci i7 performansı verebilir overclock ile 4.2 yi görenler varmış nasıl gördüler bende bilmiyorum ama.
İşlemci yerine ekran kartına önem vermesi gerek.

Ben fiyatlara baktım fakat bütçe kısıtlı ve işin içinde monitör de var. Bence bu bilgisayar alınıp ilk fırsatta yeni bir kasa ve ekran kartı güncellemesi yapılabilir. İçinde GT630 olduğuna bakmayın, monitör de alınacak ve bütçe çok az. Her şeyden kıssak bile adam gibi bir ekran kartı alınmıyor ve olan diğer bileşenlere olacak. Diğer arkadaşlar da hak verirlerse ve bilgisayar temizse almanı, en kısa zamanda upgrade yapmanı öneririm. Ya da acil değil ise bütçenizin biraz daha artmasını bekleyebilirsiniz.

Yani APU alınabilir ama Onay Kalkan'ın dediği gibi de ileride PSU, E.kartı upgrade'i ile oyun oynanabilir.

Biz hep Casper pc almayın diyoruz ve siz şimdi bu bilglsayarı alın diyorsunuz. Sizi anlayamıyorum. Casper pişmanlıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı