i7 4770 sisteme 1070 Ti takılır mı?

• Konuyu başlatan cant
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 679

cant

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elime neredeyse bedavaya GTX1070 Ti geçti. İşlemcim i7 4770 anakartım H81H3-M4, iyi bir kasa ve PSU alacaktım zaten. Sizlere sorum işlemcim ve anakartım bu ekran kartını besleyebilir mi? Kasa olarak Cooler Master Masterbox Lite RGB ya da Carbide düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. RAM yeterliyse çok iyi oynatır sisteminiz bence.
Biraz bilgi eksikliğim var bu yüzden emin olmak için sormak istedim sizlere. 600W bir PSU ile bu ekran kartını bu bileşenlerle güzelce çalıştırabilir miyim? Bu anakartın girişleri bu ekran kartına uyumlu mu acaba? teşekkürler.

PSU 80+ ise çalıştırır. Çünkü o PSU'lar 2x8 PIN ekran kartı güç kablosuna direkt destek veriyor. Eğer böyle bir PSU ise sahip olduğunuz, yeni PSU'ya gerek olmaz.

Ben MasterBox Lite 5 kullanıyorum fakat önermem. Kasa kalitesi çok iyi fakat hava sirkülasyonu aşırı kötü, ön kapağın üstündeki ve altındaki küçük açıklıklar fanların yeteri kadar hava alamamasına neden oluyor. Ayrıca sadece bir adet egzoz fan boşluğu bulunuyor ve üst tarafı tamamen kapalı olduğu için sıcak havayı tam olarak atamıyor.

Ben MasterBox Lite 5 kullanıyorum fakat önermem. Kasa kalitesi çok iyi fakat hava sirkülasyonu aşırı kötü, ön kapağın üstündeki ve altındaki küçük açıklıklar fanların yeteri kadar hava alamamasına neden oluyor. Ayrıca sadece bir adet egzoz fan boşluğu bulunuyor ve üst tarafı tamamen kapalı olduğu için sıcak havayı tam olarak atamıyor.
Quartz veya NZXT S340 nasıl olur sizce?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı