i7 4770 Sisteme GTX 1060 Takmak

i7 4790, GTX 1060'a darboğaz yapmaması lazım. O işlemci kullandığın ekran kartı için yeterli.

GTX 1060'dan daha fazla darboğaz yapıyor.

Oyunlarda GPU kullanımına baktınız mı? Muhtemelen 1080p çözünürlükte kullandığınız için tam performans alamıyorsunuz.

i7 4790, GTX 1060'a darboğaz yapmaması lazım. O işlemci kullandığın ekran kartı için yeterli.

Oyunlarda GPU kullanımına baktınız mı? Muhtemelen 1080p çözünürlükte kullandığınız için tam performans alamıyorsunuz.

Her şeyi denedim düzelmiyor. DSR'yi açtım 2K, 3K çözünürlük yaptım yine istediğim sonucu elde edemedim. Bütün oyunlarda bu kadar yapmıyor ama RTX 2060'da daha fazla hissediliyor. Yinede oyunları açıp oynatıyor ama.

Seninki gibi overclock yapılabilir işlemcim olsa 4.5GHz'e overclock yapardım ama benimki 3,90GHz'de sabitleniyor. Bir daha işlemci alırken overclok edilmeyen işlemci almayacağım :)

Seninki gibi overclock yapılabilir işlemcim olsa 4.5GHz'e overclock yapardım ama benimki 3,90GHz'de sabitleniyor. Bir daha işlemci alırken overclock edilmeyen işlemci almayacağım :)

Ben soğutucu alana kadar işlemcimi 4GHz'de kullanıyordum. Hiçbir şekilde darboğaz sorunu yaşamadım.

Dediğim gibi, sizdeki işlemci 1060'a darboğaz yapmaması lazım. Sorun başka bir yerde gibime geliyor.

PSU aşırı iyi bir şey olmasa da yeterli güce sahip.

Stok anakart pek açıklayıcı değil maalesef. Ama PCI-E yuvasına sahipse (ki muhtemelen öyledir) sorun olmaz. Model belirtirseniz daha iyi olur.

Anakart'ın üzerinde yazar, olmadı CPU-Z programını indirip anakart sekmesinden modeline bakabilirsiniz.
şuan üzerinde MSI GTX 950 takılı galiba PCI-E var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı