i7 4770 sisteme yükseltme

Ben bunu kullanıyorum dedim zaten hocam. Anakartı yeni değiştirdim asgari bir yükseltme istediği için şuanki anakarttan bahsetmedim.
Hocam yanlış yönlendirme yaparsınız adam alır aman aman uyumsuz diye konu açar mağdur olur sonra Nanokatolog'un iade süreci ile uğraşır.
 

Kasanın modelini atabilir misiniz veya fotoğrafını yandan ve önden çekip?

Kasayı görmeden şöyle bir örneklendirme yapabiliriz sanki. Biraz bütçenizi aşsanız muhteşem olur.

High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı
Zotac GeForce GTX1060 AMP Edition 3GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı

Ekran kartı alternatifi:

Zotac GTX 1060 3GB AMP Core Edition GDDR5 Ekran Kartı ZT-P10610H-10M - Nanokatalog
 

Şuan fotoğraf çekemiyorum, ama model Casper Nirvana NFH 4770. En son temizlemek için açtığımda hatırladığım kadarıyla PSU kasanın üst kısmında, gt630 ekran kartı da kasanın tabanına yere yerleştirilmiş. Bu yüzden sordum söylenen PSU'lar dan herhangi birini alsam bu kasaya uyar mı? Teşekkürler.
 
İşlemcin eski nesil olmasına rağmen hala güçlü seviyede bir işlemci 1080 ile besler diye biliyorum. 980 Tİ bütçe el veriyorsa alabilirsin eski ama yeni gücünde bir sistem olur. Tabii ki alacaksan kaliteli bir 500-600W PSU alman lazım sen yine de bütçeni belirt ki daha iyi yardımcı olabilelim.

Ekleme: 2000 TL bütçen varsa. Yeni bir PSU'ya geçip R9 390X al. Kasa fanların iyi değilse 970 alabilirsin. R9 390X ısınan ve çok güç tüketen bir kart çünkü.
 
Msi Gtx 980 (Kutu, garanti mevcut) - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 602515550 bunu alıp bir tanede kaliteli PSU alabilir aslında 2000 TL ile.
 
Alınabilir. PSU 2. el olmaması daha iyi olur. PSU olarak ise bunu öneriyorum. Ekran kartına 648W güç veriyor. 593 TL fiyatı var ama gerçekten çok güçlü. RTX 2080 Tİ bile çalıştıracak güçte olacaktır. Şöyle diyeyim GTX 1080 Tİ bile 12V kanalından 250W istiyor diye biliyorum. RTX 2080 Tİ 300-350W istese ve bu yükseliş böyle devam etse bu PSU en az 4 yıl götürür.
 
Hocam sen bildiğin arkadaşa yeni PC toplamışsın.
 

Teşekkürler, sanırım uygun fiyatlı bir kasa ve güzel bir PSU aldıktan sonra bütçemin yettiği bir ekran kartı ile şimdilik benim için yeterli bir sisteme kavuşmuş olacağım. Zahmet olmazsa bildiğin güzel bir kasa da önerirsen sevinirim. İyi günler.

Merhaba, acaba 4+4 belleklerden birini çıkartsam yerine 8'lik taksam 4+8 bir sıkıntı çıkartıyor mu? Bunun dışında h81h3-m4 anakart'a SSD takılabiliyor mu? Takılırsa illa işletim sistemimi buna taşımam gerekiyor mu? Sadece oyunlarımı SSD'ye atsam bir artısı olur mu? Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Takabilirsin fakat taktığın RAM'in MHZ'si ve CL değerinin aynı olması gerek. SSD'yi her sisteme takarsın. Windows'u taşısan tabiki daha iyi olur hem PC açılışı hızlı olur hem PC hızlı olur. Tabi oyunları atarsan oyundaki yükleme ekranları hızlı olur. Senin kararın ama bence Windows'u SSD'ye taşımalısın.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…