i7 4770K için Z87 Anakart Seçimi

taylanxtavsan

Hectopat
Merhaba Technopath üyeleri. Öncelikle herkese iyi akşamlar. i7-4770K için önerilebilecek en iyi Z87 ana kartı tartışmak adına bu konuyu açma gereksinimi duydum. Forumda genellikle (A anakartı vs. B anakartı) gibi konular yer aldığından dolayı daha geniş kapsamlı bir tartışma başlığı açma gereği duydum.
Öncelikle ana amaç bu işlemciyi en iyi şekilde OC yapabilecek ve oyunlarda kolaylık sağlama adına birkaç ek özelliği olan bir anakart seçmek. Ben şahsen Vatan'ın %30 indirimlerini referans alıp en yüksek fiyat kriterini 550 TL olarak belirlemek istiyorum.
Bu kriterler göz önüne alındığında sizce en sağlam, en dayanıklı, en verimli, en iyi-rahat OC olanağı sağlayan ve ek özellikleri ile bu bütçe aralığındaki en iyi anakart hangisidir?
Ana kartın F/P olması için uğraşmayın sadece 550 TL sahip biri hangi anakartı tercih etmeli onu soruyorum.
Herkese iyi tartışmalar dilerim, biliyorum ki bu başlık anakart seçimi yapacak insanlar için biçilmiş kaftan olacak (ben de dahil) ve akıllarındaki soru işaretlerini yok edecektir...

Artıları:
  • TUF Parçaları [Alloy Choke, Cap. & MOSFET; Askeri Standartları Sertifikası]
  • DIGI+ Power Control
  • Asus kalitesi
  • Asus’un Sabertooth'da “CeraM!X” olarak adlandırılan bir malzemeden Mosfet soğutucuları bulunmakta.
  • 8 adet VRM
  • Alloy Choke
  • Bu rehbere bakabilirsin yardımcı olacaktır. Asus GRYPHON Z87 Anakart İncelemesi » Technopat
  • Bir siteden buldum. Intel Haswell i5 4670k CPU Hızaşırtılmış 4.4GHz, Asus Gryphon Z87 Anakart

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı