Sendeki anakart ile diğer anakart nedir?
Bilemıyorum bana mantıklı gelıyor yanı 4 çekirdekli bir işlemcı vereceğim 8 çekirdekli bir işlemcı alacagım hem araştırdıgım testlere gore i7 4770k daha ustun cıkıyor4770K ile 7700K arasında büyük bir fark olmayacaktır. Ancak dediğim gibi üzerine verilen 200TL tamamen sizin zararınıza olur. Çünkü şuanki sisteminizden çok daha düşük performanslı bir sisteme geçiyorsunuz. Karşıdakinin size 200TL vermesi gereken bir durum var ortada![]()
Ya şöyle soleyım ben sıstemı casperden hazır almıştım keşke almasaydım benım anakart GA-H110M-S2 DDR3 (rev. 1.0) | Motherboard | GIGABYTE buSendeki anakart ile diğer anakart nedir?
Hiç sorun değil insanlık hali olabılırHocam ben konuyu çok yanlış anlayarak yorumlar atmışım. Bu durum için gerçekten özür dilerim. Mesajlarımı ciddiye almazsanız sevinirim. Ben elinizdeki 4770K'yı ve +200TL verip i5 6500 alacaksınız olarak anlamıştım. Tekrar özür dilerim.
Saygılarımla.
anladım hocam sağolun tekrardan teşekkür ediyorum herkeze.Eğer tanığının işlemcisinde gerçekten sorun yoksa değiştirmen çok daha mantıklı bir hal aldı. Anakartının ne olduğu fark etmez ama Z ile başıyorsa O.C'da yapabilirsin demek oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.