i7 4770k PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murat Aydogmus

Hectopat
Yer
Viyana
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Merhaba Recep abi,*
öncelikle yardimlarin icin cok tesekkür ederim.
Ilk defa Pc toplamaya karar verdim, önceden parcalari degistirmistim fakat bastan sona yapmamistim. Bu linkteki (Haswell PC Toplama Rehberi » Technopat) rehberini izledim ve aninda karar verdim. Cok basarili buldum ama bir kac sorum olacak.

Kasa ve anakart su an elime gecti, anakart ve kasa ayni model ama yurtdisinda oldugumdan kasalarda power supply yok. Bugün nasipse i7 4770k alacagim ama 2. el. Adam acilmamis dedi. Gidip bakacagim ama calisip calismayacagini nasil test edebilirim, var mi tavsiyen. Ekran kartinda da karar veremedim. Rehberdekini mi yoksa su an burda indirime giren evga gtx 770 mi? Linki:*EVGA GeForce GTX 770 Superclocked 2GB GDDR5 2x DVI/HDMI/DP - Retail
Bir kac tüyo daha verirsen, dikkat etmem gereken ne var, cok sevinirim. Bu hafta icinde tamamlarsam geri kalanlari, toplamaya baslayacagim.

Tekrar cok tesekkürler.

İşlemciyi test etmek için anakarta takıp bi 5-10 dakka Prime95 çalıştırman yeterli. Ekran kartı olarak da EVGA GTX 770 iyidir.

Ek olarak yeni bir sistem toplama rehberi de bu hafta yapıcaz :) Hafta sonu yayında olabilir :)

Teşekkürler :)

Sistem nerdeyse sekillendi. Alamadigim sadece SSD ve Ram kaldi. Ilk maasimla birlikte onlari da tamamlayip, videoyu takip ederek sistemi toplamaya baslayacagim. Bittikten sonra resmini burda paylasirim. Umarim hersey yolunda gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sükürler olsun sistemi sonunda topladim.

Gehäuse:(Amazon)Corsair Carbide Series Schwarz 400R Mid PC Gehäuse (CC-9011011-WW)
Mainboard:(Amazon)Asus GRYPHON Z87 Mainboard Sockel LGA 1150 (micro-ATX, Intel Z87, DDR3 Speicher, 6x SATA III, HDMI, DVI, 4x USB 3.0)
CPU (Prozessor):(Willhaben Kieleithner)Intel Core i7 4770K Prozessor (3,5GHz, Sockel LGA1150, 8MB Cache) boxed
Prozessorkühler:(Conrad)CoolerMaster HyperTX 3 Evo Prozessorkühler Aluminium
Netzteil:(Amazon)Corsair CX Series 750Watt 80 PLUS Bronze ATX/EPS Netzteil (CX750)
Grafikkarte:(Cyberport)EVGA GeForce GTX 770 Superclocked ACX 2GB GDDR5 2x DVI/HDMI/DP - Retail
Arbeitsspeicher:(Amazon)Corsair Vengeance Schwarz 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Arbeitsspeicher (CMZ16GX3M2A1600C9)
SSD:(Amazon)Samsung MZ-7TE250BW Serie 840 EVO Basic interne SSD (6,3 cm (2,5 Zoll), 250GB, 512MB Cache, SATA III) metallic silber
Externe Festplatte:(Amazon)Western Digital WD1002FAEX Black 1TB interne Festplatte (8,9 cm (3,5 Zoll), 7200rpm, 64MB Cache, SATA)
DVD Brenner:(Conrad)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı