Merhaba, Rise Online'ı denemek için indirmiştim. Oyuna girdikten birkaç saniye/dakika sonra bilgisayarım kapandı. CPU ve GPU ısılarım gayet normal. Kule tipi soğutucu kullanıyorum ve termal macunum yeni. Hadron Marka 600W PSU kullanıyorum acaba bu PSU sistemin kapanmasını etkiler mi? Sizce sorun ne olabilir?
Merhaba, Rise Online'ı denemek için indirmiştim. Oyuna girdikten birkaç saniye/dakika sonra bilgisayarım kapandı. CPU ve GPU ısılarım gayet normal. Kule tipi soğutucu kullanıyorum ve termal macunum yeni. Hadron marka 600W PSU kullanıyorum acaba bu PSU sistemin kapanmasını etkiler mi? Sizce sorun ne olabilir?
Merhaba, Rise Online'ı denemek için indirmiştim. Oyuna girdikten birkaç saniye/dakika sonra bilgisayarım kapandı. CPU ve GPU ısılarım gayet normal. Kule tipi soğutucu kullanıyorum ve termal macunum yeni. Hadron Marka 600W PSU kullanıyorum acaba bu PSU sistemin kapanmasını etkiler mi? Sizce sorun ne olabilir?
Hem işlemciyi hem ekran kartını yük altına sokup denemeniz lazım. AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapın.
Tüm tikleri işaretleyip sistemi yarım saat testte bekletin.
Bu testte kapanmazsa bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Hem işlemciyi hem ekran kartını yük altına sokup denemeniz lazım. AIDA64 indirip sistem kararlılık testi yapın. Eki Görüntüle 1366568
Tüm tikleri işaretleyip sistemi yarım saat testte bekletin.
Bu testte kapanmazsa bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Bu anlık kapama güç kaynağı ile alakalı gözüküyor hard disk olsa mavi ekran verir RAM olsa kasa çalışır ama ekran gelmez kabloları da dikkatlice bakın çıkmış mi veya yerinden oynamış mi diye güç kaynağın adaptörüde çıkarın takin.
Dediğim testte belli olacaktır. O testte sıkıntı çıkmazsa üstüne Furmark + Aida64'ün sadece ilk 4 tiki ile strese sokarsınız sistemi, yarım saatte öyle çalışsın.