i7 4770k Sistem

Hüseyin Karaca

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben aşağıdaki sistemi topladım. Sorun olmazsa haftaya alacağım. Herhangi bir sorun var mı bakarsanız sevinirim. Ayrıca 780 Ti yerine 780 ve i7 4770K yerine 4770 alırsam toplamda 3.916 oluyor. Peki bu aradaki farkı ödemeye değer mi ?
5cTkix4.jpg
 
Yinede ram miktarı fazla değil mi? İşlemci 4770k ile 4770 arasında bariz fark yok! Eğer overclock yapmayacaksanız gereksiz bile diyebilirim. Bütçe yetiyorsa 4770k alın tabiki. Yinede tasarım ve programlar için 2011 işlemcili sistem de yapabilirsiniz. Tabi fiyat daha da yükseğe çıkar. :) Böyle iyi gibi o halde.
 
Yani bazen render süreleri oluyor 2 gün - 3 gün. Bu da benim iş performansımı ve işin yetişmesini olumsuz etkiliyor. Şuan kullandığım ekran kartı Quadro Fx 580. Ram miktarı da 8 gb. Bunu iş yerinde bıraktım. Alacağım sistem evde kalacak
 
Dostum sen arkadaşların dediklerine takılma(ram fazla değil mi falan)Kendim de Mimarım, anakart dışında sistemimiz hemen hemen aynı. Ben sadece Asusun formula serisini kullanıyorum, birde ssd'im 256 lık. Kasan gayet iyi, arkadaşın önerdiği Corsair 400 serisi de çok iyi bir kasadır. Sadece görüntüsü biraz tank gibi kaba duruyor. Onun dışında soğutma eksisi yok ki estetik insandan insana değişir. Ram olarak 16 gb seçmen çok akıllıca olmuş. Kendimde 16 kullanıyorum, maxteki sahneler için şart gibi bir şey. Overclock yapmayacaksanız 4770 ile 4770k arasında fark yok, ama o kadar para vermişken bence K ibareli işlemci alın, muhakkak şimdi olmasa bile ileride işinize yarayacaktır. Ekran kartınızın farkını ağır sahnelerde(wireframe anında)çok net hissedeceksiniz. Gayet iyi sistem şimdiden güle güle kullanın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı