i7 4770K Sisteme Ekran Kartı ve Monitör

Yalnız bir şey soracağım. Ekran kartını sadece oyun için mi alacaksınız ? Yoksa render, AutoCAD gibi programlarda kullancak mısınız ? Birde eğer sürekli kod derleme yapacak iseniz FX 8350 daha çok işinizi görür. Çünkü derleme gücü i7 4930K'dan bile daha iyi..

Siz amd kullanıyorsunuz. Ben kulaktan dolma bilgilerle amd'nin fazla enerji tükettiğini ve ısındığını duydum. Bu konuda beni biraz aydınlatır mısınız kullanıcı olarak? :)

Sanırım sistemi tekrar detaylı gözden geçirmek gerekecek. Elimde şuan 3000 TL var kalan 2000 TL'yi de 1 ay kadar sürede tamamlamayı düşünüyorum. Doların da biraz düşmesi iyi olur o zamana kadar. 1 ay sonra yeni bir konu açacağım o konuda yardımcı olursunuz :)

Siz amd kullanıyorsunuz. Ben kulaktan dolma bilgilerle amd'nin fazla enerji tükettiğini ve ısındığını duydum. Bu konuda beni biraz aydınlatır mısınız kullanıcı olarak? :)

Eğer stok soğutucu kullanıyor isen soğutması berbat ve çok kafa yapıyor. Öbür türlü yükte max. 45 derece civarlarında oluyor. (Sıvı soğutma ile bu değer 30 derece civarı). 125W yazıyor işlemcide ama ben şimdiye kadar max. 99,99W çektiğini gözlemledim. ( Asus AllSuite 2 ile.. )

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı