2000 - 2500 gibi bir bütçe düşünüyorum.
![]()
Kingston HyperX FURY HX316C10FW/4 4GB 1600Mhz DDR3 CL10 PC Bellek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston HyperX FURY HX316C10FW/4 4GB 1600Mhz DDR3 CL10 PC Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 Tane alın RAM'den Kingston bildiğime göre bayağı seçici. O yüzden hata alabilirsiniz. Hem diğer RAM zaten bayağı eskidir onu da değiştirmiş olursunuz.
PALIT Gtx1650 Super Gp Oc 4gb 128bit Gddr6 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PALIT Gtx1650 Super Gp Oc 4gb 128bit Gddr6 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Benim önerilerim bunlar.
Aslında RAM'leri belirtse bir tane daha 8 GB koymak daha mantıklı olur gibi.
Kullanılan malzemeler biraz eski olduğu için daha yeni modeller öneriliyor. Ben istemem ama sen istersen Power Boost alabilirsin.PSU'dan pişman olan görmedim o fiyata Power Boost almak istersen sen bilirsin ama.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!m.trendyol.com
RAM için ise CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız daha iyi olur.![]()
High Power 500W 80+Bronze Kırmızı Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S)
High Power 500W 80+Bronze Kırmızı Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) / 500 W / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Aslında RAM'leri belirtse bir tane daha 8 GB koymak daha mantıklı olur gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.