Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bazen açılmıyor, bilgisayar kendini açmaya 1 saniyeliğine açmaya çalışıyor açamayınca 1 saniye bekleyip tekrar açmayı deniyor. Bu döngü bilgisayarı açana kadar devam ediyor ya bilgisayar açılırken donuyor ya da bilgisayar açıldıktan fanlar bayağı hızlı dönüyor, çok sesli bir şekilde çalışıyor. 5 dakika sonra bilgisayar donuyor, kilitleniyor ya da mavi ekran hataları veriyor, bazı mavi ekran hataları ve donmalarda kulaklığıma aşırı kötü bir ses geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Verdiği bazı mavi ekran hataları:
birde fat32 şeklinde ayarladım flash belleği bios renamer diye bir dosya çıkması gerekiyormuş herhalde o çıkmadı direkt atayım mı içinde çıkan H81M-E-ASUS-M52AD-0604.CAP dosyasını
Sağlıklı bir şekilde güncelledim tam pc yi açıyım buraya gireyim dedim tekrar açılıp kapanmaya başladı.Şimdi diğer işlemlere bakıcam açılırsa şimdide hoşgeldiniz ekranında dondu.:/
Sağlıklı bir şekilde güncelledim tam pc yi açıyım buraya gireyim dedim tekrar açılıp kapanmaya başladı.Şimdi diğer işlemlere bakıcam açılırsa şimdide hoşgeldiniz ekranında
BIOS update sonrası BIOS'A gir ve restore defaults save yap. Ek olarak Memtest bitmemiş. Youtu'be Techonopatın memtest86 videsounu izlersen iyi olur.
Diğer dediklerimini'de yap.
BIOS update sonrası BIOS'A gir ve restore defaults save yap. Ek olarak Memtest bitmemiş. Youtu'be Techonopatın memtest86 videsounu izlersen iyi olur.
Diğer dediklerimini'de yap.
Onu izleyerek yaptım zaten.2-3 defa pc yi aç kapa yaparak denedim 97 tane hata buldu 9. Dakikada.Şimdi açılırsa biosa girip restore defaults save yapacağım.
Şuanlık sadece ram slotunu değiştirdim tekrar kapanırsa duruma göre işlemciyi kontrol edeceğim.