i7 4790 sistem yükseltme

LuciFeriaNx

Hectopat
Arkadaşlar elimdeki sistemimi upgrade yapmak istiyorum veya böyle bir şey mümkün müdür? Malum şu an piyasada kıtlık var. Benim de yeni bir sisteme ve de ayrıca bir monitöre ihtiyacım var. Ben de şu an yüksek fiyatlardan tam bir sistem toplamak yerine beni 1-1.5 sene daha idare edebilecek bir upgrade yapmak istiyorum. Mesela bir ekran kartı olabilir. Ram takviyesi olabilir. Nasıl bir yol izlemeliyim. 4bin TL falan bütçem var mon.törle beraber. Bilemedin 5bine zorlarım.

Sistemime gelecek olursak:

MSI Z97 GAMING 3 anakart.
ASUS GTX 1050 Ti 4gbb OC ekran kartı.
Intel i7 4790 işlemci 3.6ghz
8 GB Corsair Vengeance 1600 MHz RAM.
Corsair Force 120 GB SSD.
1 TB HDD (marka model hatırlamıyorum)
600W güç kaynağı (marka model hatırlamıyorum)
Exper kasa (modelini hatırlamıyorum.​

Parçaları teker teker satıp yeni bir sistem daha mantıklı değil mi?

Açıkçası dediğiniz yöntemler benim de aklıma geldi ama şu an stok sıkıntısı olduğu için gidip 8-9bin TL para verip 1660lı bir sistem dizmek istemiyorum. aralık ayında kardeşime 8300 TL ye rtx 2060s li bir sistem dizdim. Uygun fiyata bir ekran kartı yükseltmesi ile idare edecek bir şey arıyorum kendime çünkü bu parçaları sattığım zaman yerine yenisini koyma sıkıntısı yaşayabilirim.​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı