İ7 4790 tabanlı sisteme 1000 TL anakart tavsiyesi

Para senin cebinden çıkmıyo ya , rahatsın bakıyorum neyse uzatmaya gerek yok sen son zamanlarda böylesin dikkatimi çekiyorsun.
Kusura bakma da konunun ilk mesajını bir okur musun lütfen; arkadaş 1000TL anakart, 500TL RAM bütçesi vermiş. Ben de ona göre hareket ettim. RAM ve anakart için toplamda 1000 TL bütçe kullandım. Yüksek frekans, düşük gecikme değeri olan 16 GB'lık bellek seçtim bütçesine uygun bir şekilde. İşlemcisiyle uyumlu güncel mimari + USB 3.1 destekli bir anakart önerdim bütçesinden daha uygun fiyata. Yaptığım hatanın ne olduğunu açıklarsan dikkat etmeye çalışırım ilerleyen yorumlarımda...
Edit: Sizin bu mantığınızla 7000 TL sistem tavsiyesi isteyen adama 5000TL'ye bir sistem toplayıp paranız cebinizde kalsın mı demeliyim; ya da 7000TL önerince biri bana gelip para senin cebinden çıkmıyor ya mı demeli?

Kusura bakma da konunun ilk mesajını bir okur musun lütfen; arkadaş 1000TL anakart, 500TL RAM bütçesi vermiş. Ben de ona göre hareket ettim. RAM ve anakart için toplamda 1000 TL bütçe kullandım. Yüksek frekans, düşük gecikme değeri olan 16 GB'lık bellek seçtim bütçesine uygun bir şekilde. İşlemcisiyle uyumlu güncel mimari + USB 3.1 destekli bir anakart önerdim bütçesinden daha uygun fiyata. Yaptığım hatanın ne olduğunu açıklarsan dikkat etmeye çalışırım ilerleyen yorumlarımda...
Konuyu uzatmıyacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı