i7 4790 ve Asus GTX 970 Strix tabanlı sistem toplama

Ekran kartını MSİ yapın, hem Strix oc'den daha ucuz hem daha performanslı. Ayrıca MSİ'ın yeni fan tasarımları da belirli bir sıcaklığa gelene kadar fanları çalıştırmıyor. Kasa olarak HAF 912 PLUS veya XİGMATEK TALON önerebilirim ki Talonun modüler ve silver bir psu olmasından dolayı 1. tercihiniz olabilir. DVD yazıcıyı çıkarıp Anakartı Gaming 5 yapabilirsiniz. Ayrıca işlemcinin çarpan kilidi (K) açık olmadığı için OC yapamazsınız, bu nedenle k modelini tercih ediniz. Şimdiden hayırlı olsun :) .
 
GTX 970 için vatanda msı ve gigabyte da stok yok :( yoksa MSI alacaktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 için vatanda msı ve gigabyte da stok yok :( yoksa MSI alacaktım.
Vatan bilgisayara anakartımı bıraktığımda sormuştum 1 yada 2 haftaya geleceğini söylediler. Ana mağazaya gelmiş fakat dağıtılmasını bekliyorlarmış. İleride pişman olmazsınız fakat fazla para verirsiniz sadece. Bence MSİ daha karizmatik duruyor. Bir şey kaçırmazsınız, bekleyin derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı