i7 4790 ve GT 1030 Sistemin Yavaşlaması

%99 Isıdan kaynaklı. %93 Büyük bir ısı değerii
Yardımlarıniz için teşekkür ederim yarın fan ve macun siparişi vericem muhtemelen çarşamba günü gelir. Gelişmeleri buradan yazacağım.
Merhaba kargomun geldiğini öğrendim ve gidip aldım. Fanı taktım ve sıcaklık değerlerim 98 den 38 e düştü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Aldığım FPS 35 den 150 ye yükseldi ve kasma yok hepinize çok teşekkür ederim.
Merhaba kargomun geldiğini öğrendim ve gidip aldım. Fanı taktım ve sıcaklık değerlerim 98 den 38 e düştü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Aldığım FPS 35 den 150 ye yükseldi ve kasma yok hepinize çok teşekkür ederim.
İşlemci sıcaklığı çok yüksek. Stok soğutucu kullanıyorsanız bu havalarda normal böyle olması. Fazla ısınıyor işlemci. Termal macun yenilerseniz biraz etki eder. Ama bu işlemciyi stok soğutucu ile kullanmanızı tavsiye etmem. Sonuçta stok soğutucu ile kullanırken termal macunu yenileseniz dahi 10-15 derece fark eder ki bu da nispeten yüksek bir değer olur. Kısacası uygun bir kule tipi soğutucu almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı