i7 4790 ve GTX 1080'lı Sisteme PSU Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.523
Şu an için benim içimde GTX 1080’a yönelme gibi bir düşünce yoktu. Bahsettiğim monitörü(S2417DG) satın alıp eski kullandığım XL2411’in çıkışında DVI - D olduğu için 144 Hz alıyordum. DP port takdir ederseniz ki ne anakartta var ne de ekran kartında. Şu an 60 Hz kullanıyorum ve gözlerimi aşırı yoruyor. Oyun vs girmedim bile. Asım Demir Dp to DVI D dönüştürücü önerdi kaldı ki ben 25-30₺’lik kablolar aldım işe yaramadı. Aktif dönüştürücü önerdi 100$’dan başlıyor dedi. Ben 2-3 ay kadar idare edip kaldı ki 60 Hz değil en kötü 100 veya 120 Hz ile idare edecektim. 100$ fiyatını görünce yeni bir ekran kartı almak istedim. Yoksa benim düşüncem; 2-3 ay sonra çıkacak yeni kartlardan alıp monitör dışında 8.000-10.000₺ arası sistem dizmekti. 3 sene boyunca 144 Hz kullanmış biri olarak 60 Hz ölüm geliyor bana. Sizce şu an 1080 alırsam 3-4 ay sonra çıkacak parçalar ile pişman olur muyum? Şu an mecburiyetten 1080 yoluna dönmüş bulundum. Kafam inanın çok karıştı.

Fiyatları nedir? Onu tekrardan elden çıkartabilir miyim?
HDMI ile 60 Hz alıyorum... 120 olmuyor ne yazık ki.
Şu an S2417DG modelini HDMI ile kullanıyorum.
Sanırım bu kartı almanın pek faydası olmayacak. Asım Demir’in dediğine geliyor Aktif bir adaptör gerek DVI D to DP için en azından idare etmek için. Sizce 1080 almalı mıyım yoksa yenilerini beklemeli miyim? Hoş bu 2-3 ay içinde kör olmazsak iyidir :)

Son düzenleme:
Ne gibi bi ayar? İnternetten biraz araştırdım özel çözünürlük de yapmaya çalıştım ama yok 60’ın üstünü göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı