i7 4790K GT 730 sistem iyi midir?

flexyyyxd

Femtopat
Daha fazla  
Kendi bilgisayarıma yeni işlemci aldım. Eski işlemcimide kardeşime vereceğim. İşlemci i7-4790K"dır. Bizim arkadaşta hiç kullanmadığı için GT 730 verdi. Kardeşim 10 yaşında GTA 5 Online, ETS 2 Online, Minecraft, The Forest, Raft falan oynayacağız FPS değeri nasıl olur, sizce kardeşim beğenir mi sever mi bilgisayarı?

Not: Kardeşimin yaşı 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
i7-4790K güçlü bir işlemci, ancak GT 730 grafik kartı bu tür oyunlar için biraz zayıf kalabilir. GTA 5 ve ETS 2 gibi oyunları düşük grafik ayarlarında oynatır, ama FPS dalgalanmaları olabilir. Minecraft ve Raft gibi daha hafif oyunlarda daha stabil performans alırsınız. Kardeşin için başlangıç seviyesinde yeterli olur ama oyunları düşük ayarlarda oynamaya alışması gerekebilir. 👍

Kendi bilgisayarıma yeni işlemci aldım. Eski işlemcimide kardeşime vereceğim. İşlemci i7-4790K"dır. Bizim arkadaşta hiç kullanmadığı için GT 730 verdi. Kardeşim 10 yaşında GTA 5 Online, ETS 2 Online, Minecraft, The Forest, Raft falan oynayacağız FPS değeri nasıl olur, sizce kardeşim beğenir mi sever mi bilgisayarı?

Raft için bir şey soyleyemem genel olarak 768p de 10 yaşındaki biri için yeterli PSU modeli belirtir misin 2.5k bütçe varsa 2. elden 1650S gibi kartlar çekerseniz süper olur. 16 yaşında 1.5 sene GT 9400 ile idare ettiğimi biliyorum yani sorunun cevabı evet.

Ekran kartı düşük kalmış olsa bile söylediğiniz oyunlarda orta ayarlarda kasmadan oynayabileceğinizi düşünüyorum.

4790k, over engineered bir işlemcidir. Tıpkı gtx 1080 ti'ın çıktığı yıla kıyasla oldukça güçlü olması gibi 4790 k da 2014 yılına göre mükemmel bir işlemcidir. Rtx 3050'ye kadar besler. Gt 730 yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi bilgisayar açılsın yeter ekran kartıdır. İkinci el temiz bir rtx 3050 çek yanına bu işlemcinin on numara olur. 2025'de çıkan güçlü bir oyunu dahi low ayarlarda oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı