Diyorum size, şu WD Blue almayın diye.
Wd Blue milyonlarca kullanıcısı var sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Bende 6 ay kullandım bu zaman zarfında hiçbir sorun yaşamadım.
Diyorum size, şu WD Blue almayın diye.
Sanırım sorunu buldum, prizim topraklı priz değil yani elektrik dalgalanması veya herhangi bir sorun olsa elektriği atacağı yer yok. Daha öncede durduk yere usb portları gitmişti sanırım elektrik dalgalanmasından zarar gördü. Büyük ihtimal senin prizinde topraklı değildir.Ben de işlemciye gelen voltajda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü işlemci yük altına girip derecesi arttığında güç kaynağından cızırtı gelmeye başlıyor. Sonucu bekliyorum @Mertonal_1
Wd Blue milyonlarca kullanıcısı var sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Bende 6 ay kullandım bu zaman zarfında hiçbir sorun yaşamadım.
Bu sorunun nasıl çözmeyi düşünüyorsun? PSU'yu mu değiştirelim yani?Sanırım sorunu buldum, prizim topraklı priz değil yani elektrik dalgalanması veya herhangi bir sorun olsa elektriği atacağı yer yok. Daha öncede durduk yere usb portları gitmişti sanırım elektrik dalgalanmasından zarar gördü. Büyük ihtimal senin prizinde topraklı değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.