i7 4790K, Gtx970 Sistem Toplama

xmrhkn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 aydır falan pc toplamayı düşünüyorum ancak doların düşmesini beklediğimden sürekli erteledim. Sipariş etmeyi düşünüyorum bunu doların düşeceği yok bu gidişle. Neyse fazla uzatmayayım. Bu fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Sistem OC için müsait mi ve Gtx970 de hangi marka daha iyidir? Aradığım özellikler sessiz olması, serin olması ve yazılım desteği vermesi (MSI' nın OC programı var mesela o tarz) Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

Dalgınlıktan resmi koymayı unutmuşum adminlerden biri birleştirebilir yorumları
Ocak 4100 TL .PNG

1-Bence daha iyi bir sistem toplanabilir birkaç değişiklir yapabiliriz fakat bütce 200 - 300 lira daha artabilir.
2-Sistem OC yapmaya müsait.
3-Bence GTX970'de MSİ ön planda çünkü TwinFrozer 5 soğutmasıyla ayrı bir hava katıyor. Soğutması fevkalade.
4-Vn247H monitör o fiyata alabileceğin en iyi mönitörlerden birisi.

Özellikle istediğim parça aslında MSI Gaming3 idi hem renkleri kasayla uyum sağlar hemde f/p olarak gayet iyiydi ancak yer açamadım bütçede. Nereden kısabileceğimi bulamadım işlemciyi düşürmek istemiyorum şuan pek bir render-grafik işleri yapmıyorum ancak özellikle Hearts of İron3 oynuyorum ve işlemciye sömürü devleti muamelesi yapıyor oyun ileride de işlemciye yüklenen text tabanlı oyunlar çıkacak ve çıktıklarında işlemci değiştirmek istemiyorum küçük bir oc ile pcyi yeterli hale getirmek istiyorum. Herhangi bir yerden kısılamaz mı şimdi?

Edit: 2 hafta daha erteliyorum o halde hem dolar düşer hemde 200-300 tl arası bir bütçe daha eklemiş olurum toplam bütçeye. Siz öneri yaparsanız sevinirim yinede.

Sistemin gayet güzel. Eksik veya fazla parça yok.

MSI Gaming 3 için işlemcini düşürmek istemiyorsan ancak monitörden kısabilirsin. Fakat seçmiş olduğun monitör 23.6" monitörler arasında en iyilerden. Anakart, Z97 PC Mate olarak kalabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı