i7 4790K ile 5 GHz

Çok teşekkürler cevabımı aldım. Peki soğutmada Nepton 280L mi? Yoksa Hydro H110 mu? İkiside 280mm olduğunu biliyorum ama aralarında illaki fark vardır .

Kesinlikle Nepton 280L. Bende ikisi arasında kaldım ama sadece 14 cm jetflo için bile alınır, fan o kadar güzel ki, takmadan önce dakikalarca baktım . Termal macun uygulama konusunda da sana bir tavsiye vereyim, macunu tam ortaya sık. Sonra bloğu üstüne oturtup basınç uygula 1-2 dakika, ama sakın geri falan çekme, macun homojen bir şekilde dağılıyor ve gerçekten tam performans veriyor soğutucu.

Pompası 7000 devirde çalışıyor, ses yok. Ek olarak kutuyu orada açma şansın varsa orada aç. Benim radyatör biraz ezilmişti ama değiştirme gereği duymadım.

Ek olarak yüzey alanı daha fazla Neptonda. Ve H110'dan daha sonra çıktı piyasaya. Yine ayrıca 12 cm fan takma opsiyonu da var.

Ekran kartınız nedir? Merak etdim.

@lowkeyidontexist nVidia seçmemim nedeni tasarım ve modelleme programlarında Cuda zorunluluğumun olmasıydı. Zotac seçmemim sebebi ise yakın arkadaşım SLI yapmıştı, şimdi 980 HOF aldı, kartının birini de ben satın aldım.

Yoksa benim gönlüm Matrix Platinum ve Classified Kingpin'de. Tabii bu serilerin 760'ı yok. En çok ihtiyacım olan Vram olduğundan 12 GB bellekli Titan 2'ye kadar beklemedeyim. HBM bellekli AMD 390X deneme şansım olursa cuda'dan bile vazgeçebilirim, çünkü 3DS MAX'te GTX 760 ile HD6750 performansı aynı, hatta HD 6750 ile daha fazla polygon'lu sahnelere çıkabiliyorum.

Ekran kartı ve PSU hariç her şey 10 numara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…