İ7 4790K ile (şimdilik) ekran kartsız sistem toplama

Benim seçtiğim kasayla farkı nedir yani kasaya bakacağımdan güzel görünmesini de istiyorum.

Hem baktım Atx anakarta desteği yokmuş kasanın .

Ekran Kartına 2400 TL bütçe kaldı. AMD'nin R9 3xx serisine ya da Nvidia'nın GTX 980ti ekran kartına bakabilirsin.
Screenshot (3).png

Haklısın ama keşke başta yazdığımı dikkate alsaydın şu anakartı asus rog ön panel için aldığımıda bilirdin . Bu arada corsair h105 bu corsair spec 03 e sığar dimi. Son olarakta corsair vs650yi bu psu yerine seçsem çok şey kaybedermiyim.

Biliyorum fan takılabiliyor oraya fakat ramlere çarpma olasılığı olabilir radyatörün kalınlığına bağlı olarak

Bide 980 Ti bu yazın ortalarına doğru çıkarmı.

@Blumber Kasayı kullanmadığım için bilmiyorum ancak radyatörün üzerine birde fanlar gelecek o zaman değebilir diye düşünüyorum. 980 Ti 2 Haziran da Tayvan 'ın başkenti Taipei olacak Computex tanıtılması bekleniyor. Eğer şanlıysak bu fuarda AMD R9 3xx serisini de bu fuar da tanıtılabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı