i7-4790K işlemciye hangi ekran kartı alınır?

Bütçe
4000-4500
Alacagin ekran kartini bir sonraki sistemimde de kullanacagim diyorsan butcenin yettigi en iyi gpu'yu al. Yok idareten aliyorum diyorsan burada konusulanlarin hepsi olur, hangisi uygunsa fiyat olarak.

Hocam yazılımsal sorundan dolayı 5600XT sıcak bakmıyorum fakat RTX 2060 çok istiyorum ama bazıları işlemciyle stok halde çok darboğaz olacağını söylüyor fikriniz nedir?

5600 XT çıkalı epey oldu. Bence artık sorun yaşayan kalmamıştır. Forumları araştırmak lazım son sürücülerde sorunlar halen devam ediyor mu diye.

2060 için olacak olan darboğaz 1080, 1070, 1660 gibi kartların tümünde de olacaktır. O zaman almışken en güncel kartı almak mantıklı. Çünkü daha sonra yeni bir sistem ile de kullanılabilir.

5600 XT çıkalı epey oldu. Bence artık sorun yaşayan kalmamıştır. Forumları araştırmak lazım son sürücülerde sorunlar halen devam ediyor mu diye.

2060 için olacak olan darboğaz 1080, 1070, 1660 gibi kartların tümünde de olacaktır. O zaman almışken en güncel kartı almak mantıklı. Çünkü daha sonra yeni bir sistem ile de kullanılabilir.

Hocam sizin dediğinizi düşünüyorum o zaman işlemciyi stok halde RTX 2060 ile kullanmak bir sorun olmaz değil mi zaten yazın işlemci ve anakartı değiştirmeyi düşünüyorum bu sırada beni idare etsin yeter bazıları bilgisayara zarar verir falan da diyordu korktum o yüzden.

Hocam sizin dediğinizi düşünüyorum o zaman işlemciyi stok halde RTX 2060 ile kullanmak bir sorun olmaz değil mi zaten yazın işlemci ve anakartı değiştirmeyi düşünüyorum bu sırada beni idare etsin yeter bazıları bilgisayara zarar verir falan da diyordu korktum o yüzden.
Darboğaz ölümcül birşey değil. En fazla işlemci hep %100 olacağı için takılmalar olur ve arkaplanda birşeyler yapamazsınız. Yoksa bilgisayara bir zararı yok fiziksel olarak.

Hayır fiziksel olarak bilgisayarınıza bir zarar vermez. Oyunlarda yüksek çözünürlük ve detayları seçip yükü ekran kartına bindirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı