İnternetin güzelliği nerde ucuz bulduysan oradan alıcaksın. Ben bilgisayarın parçalarını 2 farklı firmadan aldım.I7 4790K 4770K dan daha yeni ve daha iyi bir işlemci olduğu için ve normaldeki hızı 4.0 ghz olduğu için tercih ettim. Turbo boost ile 4790K o.c yapmadan 4.4 ghz' ye çıkabiliyormuş. 4.4 ghz bile bana yeterli olur o.c yi duruma göre yapacağım eğer bu performans bana yetmez dersem o.c yapacağım
Fakat şu Nova' nın neden 80tl civarı daha az olduģunu hala anlayamadım acaba nova' da satılanlar diğerlerine göre daha mı düşük kalıyorlar ?![]()
Nova Bilgisayar 1 adet küçük dükkandan ibaret olduğu için.I7 4790K 4770K dan daha yeni ve daha iyi bir işlemci olduğu için ve normaldeki hızı 4.0 ghz olduğu için tercih ettim. Turbo boost ile 4790K o.c yapmadan 4.4 ghz' ye çıkabiliyormuş. 4.4 ghz bile bana yeterli olur o.c yi duruma göre yapacağım eğer bu performans bana yetmez dersem o.c yapacağım
Fakat şu Nova' nın neden 80tl civarı daha az olduģunu hala anlayamadım acaba nova' da satılanlar diğerlerine göre daha mı düşük kalıyorlar ?![]()
Bakkallık yapmayan düzgün bir yer.Yani nova mahalledeki bilgisayarcılar gibi biryer mi ? Yoksa vatan gibi bir yer mi
O.c kesinlikle yapacağım diyemem. İleri dönük olacağı için ve kullandığım programlar işlemci öncelikli olduğu için 4790K alacağım.Eğer O.C yapmak istiyorsan, i5 4690K almalısın. O.C potansiyeli i7'lerden daha yüksektir.
O.c kesinlikle yapacağım diyemem. İleri dönük olacağı için ve kullandığım programlar işlemci öncelikli olduğu için 4790K alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.