i7 4790K Tabanlı sistemin ekranında farklı renkler çıkması

Mrjoeblack

Hectopat
Ekran farklı farklı renkler verip bilgisayar kapandı. Tekrar açmadım, zaten bilgisayarı onboard kullanıyorum ekran kartı yok.
Sistem;

İşlemci: Intel Core i7 4790K
İşlemci Soğutucu: Intel stok fan
RAM: Kingston 1600MHz 16 GB
Anakart: ASUS H97M-E
1 TB HDD, 125GB SSD
Power Supply: FSP460 - 60 HCN

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi en başta bilgisayar kapanınca tekrar açtım ASUS yazısı geldi ardından tekrar kapandı 10 dk bekledim RAM'leri çıkarıp taktım sorunsuz açıldı, ama RAM'lerle mi alakalı yoksa ısıdan mı kaynaklı bilmiyorum.
SSD'den HDD'ye dosya aktarırken farklı işlemlerde yapıyordum mail vb bir anda gitti.
Şu an sorunsuz açıldı ve kullanılıyor.

Yani kurulu sürücü varken sürücü güncellemesi geldi diye dahili grafik biriminin(Intel HD) sürücüsünü güncelledin mi?

DDU'yu bu konuya bakarak öğrenebilirsin.

Yani kurulu sürücü varken sürücü güncellemesi geldi diye dahili grafik biriminin(Intel HD) sürücüsünü güncelledin mi?

Sanırım evet güncelledim, bu işlemi yaparak sıfırlıyorum öyleyse.

Temizledikten sonra yeniden başlat dediğimde bilgisayar sorunsuz şekilde açılacak mı? Yoksa BIOS'tan sürücü falan mı yüklemem lazım o kısmı anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı