i7 4790K ve 980Ti Sistem 4500 TL

Evga 980 Ti modelinin soğutması nasıl?

Henüz ince ayar limiti zorlamadım. 120 core 200 memory ile afterburner custom 60-70 fan hızında 70° dolaylarında tutuyorum. Fanları otomatiğe bıraktığımda 80°'ye yaklaşıyor. Ekran kartı sattığım zamanla aynı değil biraz deforme olmuş elbette.

Ekran kartı macunu yenileyebilirsin, sıcaklıkları çokta kötü değil.

İşlemciye macun çok yeniledimde ekran kartına bu zamana kadar hiç dokunmadım. İncelemelerde otomatikte 78° çalıştığı tespit edilmiş. Classified 8+8pin olduğundan daha yüksek sıcaklıkta çalışıyordu. Anakarta Bios güncellemesi çıkmış yükleyip gelicem bakalım ne fark olacak.

Normal, o kadar oluyorsa 90 derece üstü olmadıkça kafaya takılacak bir durum değil, ekran kartının garantisi bitmiş değil mi?

Ekran kartı macun yenileme de işlemci macun yenilemeye göre daha zahmetli.

Son düzenleme:
Kart yurtdışından gelme uluslararası 3 yıl garantisi var 2018'de bitiyor garantisi. Bu arada Bios güncelledim. Sistemi önceki Bios ayarımla 4.7GHZ 1.275V'ta açamayınca underclock yaptım. 4GHZ 1.050V ile kullanacağım. Hem tasarruf hemde işlemci 4GHZ hızında bile fazlasıyla yeterli sıcaklık kafadan boşta 5° yükte 17° düştü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı