Satılık İ7 4790K ve Asus GTX 970 sistem

freerunning321

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepsi vatandan alınmıştır.
  • İ7 4790k işlemci alınalı 2-3 ay oldu ve 2 yıllık garantisi devam ediyor.
  • asus gtx 970 rog strix alınalı 2-3 ay oldu ve 2 yıllık garantisi devam ediyor.
  • GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 Tek Modül Ram garantisi devam ediyor. 9 ay kullanıldı.
  • Seagate 1TB 7200rpm hard disk 9 ay kullanıldı garantisi devam ediyor.
  • FSP aurum pro 1000+ güç kaynağı 9 ay kullanıldı garantisi devam ediyor.
  • Asus Z-97A anakart 2 -3 ay oldu ve 2 yıllık garantisi devam ediyor.
  • Cooler master hyper 212 evo 9 ay kullanıldı garantisi devam ediyor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
4315 TL tuttu toplam hesapladığım. 3800'e satarım. Hepsinin garantisi devam ediyor ciddi alıcılar pm.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Monitörde Satılıktır. Hepsiburada.comdan alınmıştır. En ufak bir sıkıntısı yoktur. Benq 24" 1ms 144hz BenQ XL2420Z (GTG) (Analog+DVI+2xHDMI+Display) Full HD Led Gaming Monitör.

Monitör = 950TL çünkü alınalı 2 ay felan oldu ve hiç bir sıkıntısı yok 2 yıllık garantisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • asus gtx 970 rog strix alınalı 2-3 ay oldu ve 2 yıllık garantisi devam ediyo
  • Asus Z-97A anakart 2 -3 ay oldu ve 2 yıllık garantisi devam ediyor.

Yukardaki ürünlerde garanti 2 yıl mı 3 yıl mı ? Garanti belgesi üzerinden teyit etme şansınız var mı ?

Bana acil 4.Nesil ikinci el işlemci lazım. Eğer fiyatı uygun ise ben işlemciye talip olmak istiyorum.

Olsumsuz da olsa bir cevap alaydık iyi olurdu ya ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı