i7 4790K ve Asus GTX 980 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

Vatan'dan parçaları satın aldığım için orada BenQ yok ayrıca Asus'un bu modelini daha çok beğendim.
DVI ile bağladım.

Neyse, boş ver, esas olan paran yetmiş :), Benim gibi 300-400 TL ye göre sistemin havada kalmamış :D. Kurulumda falan sorun yaşadın mı? Şimdi normal çalışıyor mu? Oyun açıp oynadın mı? Kasa 750D galiba. Sevdin mi ? HAF 912yi havada tokatlar ;).

Kurulum kısmında bazı sorunlar yaşadım. Şuan normal çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım.
2 tane oyun oynadım. Kasa 750D evet. Kasayı çok sevdim, o cam kısmında içerisinde ki her şeyi görebiliyorsun gayet geniş bir kasa fakat ön kapat çıkarılabiliyor, ne işe yarıyor acaba? :)

Kurulum kısmında bazı sorunlar yaşadım. Şuan normal çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım.
2 tane oyun oynadım. Kasa 750D evet. Kasayı çok sevdim, o cam kısmında içerisinde ki her şeyi görebiliyorsun gayet geniş bir kasa fakat ön kapat çıkarılabiliyor, ne işe yarıyor acaba? :)
Fanları değişmek, tozunu almak vs vs.

Anladım, sorun olarak anakart üzerinde ki düğme mi desem bilemedim(switch galiba) onlarla biraz oynadım.
BIOS ayarları bozuldu, klavyeyi falan okumadı sonradan hallettim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı