i7 4930K ve GTX780 Ti Sistem Oyun İçin İyi midir?

Senator, yanlis bilgilendirme yapma. Mesajini raporladim. O anakart o parayi haketmiyor. Oyun icin diyorsun, 600 TL'lik bir anakart seciyorsun. O anakarttaki cogu boslugu dolduracagini sanma, tum ozelliklerini de ellemez.

Oyun icin Z87-G45 gayet yeterlidir.

Adam oyun için 1050 tl lik 2011 anakart seçiyor ve belliki o paraya o sistem icin hak eden bir kart sende cok biliyorsunda sistem önerisi yaparken neden koyuyorsun 500 tl lik kartları hafta sonuda aynı paraya alacak değilya.

Adam oyun için 1050 tl lik 2011 anakart seçiyor ve belliki o paraya o sistem icin hak eden bir kart sende cok biliyorsunda sistem önerisi yaparken neden koyuyorsun 500 tl lik kartları hafta sonuda aynı paraya alacak değilya.
O kart fiyatini haketmiyor diyorum, adamin ne secip secmeyecegine ben karisamam. Sectigi islemci icin G45'den fazlasi israf. Oyun oynayacakmis, yuksek derece overclock islerini mi karistiracak? Kendine yeterli derecede overclock yapar olur biter. 4 adet ekran karti mi takacak? Hayir, GTX780 Ti secmis zaten.

Evet o sisteme yakışan bir kart madem öyle tek kart kullanacak g43 seçer sonuçta ti o zaman ti alması pek işe yaramaz 60 hz lik motör kullandıktan sonra 1500 veya 2000 tL para verip 144 hz ekran alamdıktan sonra demi.

Son düzenleme:
Bu kesin sonuç oluyor galiba. Sizi daha faza meşgul etmek istemiyorum. Tüm yardımlarınız için teşekkürler.

Yalnız %30 indirimle o kadar düşmez fiyat. Şu anda yazan fiyatlar zaten bi miktar indirimli hali, hafta sonları bu fiyatların ortalama %13 ü kadar indirim yapılıyor.
Ortalama 6500 ₺ lik sistem max. 5700 lere düşecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı