eaycayc
Hectopat
Bilgisayarım (Asus) yaklaşık 2 haftadır kontrol edilemez şekilde yavaş ve en zirvesi 3 gün önceydi. En çok Chrome ve Word kullanırken sıkıntı çektiğim için ikisini de kaldırdım. 2 gün önce Eset 32 ve IObit malware fighter'la taradım, biraz rahatlar gibi oldu ama hiçbir tehdit bulunamadı. Sürekli sağdan soldan bir şeyler okuyor ve ona göre çeşitli şeyler deniyorum. Önerilerde Eset yerine Kaspersky IS kullanmanın iyi olacağını okudum şu an onu indirdim; Visual Studio'yu kaldırmam bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatıp yükleyeceğim. Başka ne yapabilirim?
Kendi kendine yavaşladı, yavaşlama aşamasında bilgisayarla çok fazla uğraşamıyordum zaten. Sadece ekstra olarak Visual Studio yüklemiştim, onu da kaldırıyorum.
Sistem bilgilerini görsel olarak yükleyeceğim. Kimi SSD, kimi macun, kimi format diyor ama önemli dosyalarım var o yüzden format dışında bir şey denemek istiyorum. Son ihtimal SSD alacağız galiba. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Kendi kendine yavaşladı, yavaşlama aşamasında bilgisayarla çok fazla uğraşamıyordum zaten. Sadece ekstra olarak Visual Studio yüklemiştim, onu da kaldırıyorum.
Sistem bilgilerini görsel olarak yükleyeceğim. Kimi SSD, kimi macun, kimi format diyor ama önemli dosyalarım var o yüzden format dışında bir şey denemek istiyorum. Son ihtimal SSD alacağız galiba. Umarım yardımcı olabilirsiniz.