i7 5820K alınır mı?

Emre Doğukan

Hectopat
Yer
Kayseri
Merhaba arkadaşlar, uyguna i7 5820K işlemcili set buldum alsam satsam diye düşüyorum fakat bu işlemci normal işlemcilere göre biraz daha farklıymış soket tipi olarak ama o seri i7 işlemcilere görede güçlüymüş. 6 Core 12 tread, sizce alsam alıcı çıkar mı? Tutuluyor mu bu işlemci?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek kar edebileceğini sanmam. Illa birileri alır ama o sürede yeni alacağın şeylere çok daha fazla zam gelebilir. 10 TL'ye aldın 12 TL'ye sattın belki ama alacağın ürün 9 TL'den 13 TL'ye çıkabilir bu süreçte.

6700 kullanıyorsanız bence gerek yok belli ki elden de çıkartmayı düşünüyorsunuz.

i7 5820K bu işlemciyi uyguna buldum alsam satmayı planlıyorumda. Tutulan bir işlemcimi onu merak ettim soket tipi olarak serisine göre farklı bir sokete sahipmişte.

Pek kar edebileceğini sanmam. Illa birileri alır ama o sürede yeni alacağın şeylere çok daha fazla zam gelebilir. 10 TL'ye aldın 12 TL'ye sattın belki ama alacağın ürün 9 TL'den 13 TL'ye çıkabilir bu süreçte.

İşlemciyi uyguna buldumda o yüzden alayım diye düşündüm. Benim merakım bu işlemci tutuluyor mu soket tipi olarak serisine göre farklı bir sokete sahipte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı