i7 5820K GTX960 Hackintosh Yapma

KorkmazOnur.ad

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selamlar,

Ben daha önce Hackintosh işlemi yapmadım fakat YouTube'da çok izledim videoları. İzlediğim halde çok kapsamlı ve üst düzey bilgi gerektiren bir konu olduğu için bir süre sonra ipin ucunu kaçırıyorum.

Şimdi benim sistemim tam olarak şöyle:

• Işlemci: Intel Core i7 5820K 3.30 GHz soket: LGA 2011.
  • Anakart: Gigabyte X99 soc Force.
  • RAM: G.Skill 8 gbx4: 32 GB 2133 MHz.
  • Ekran kartı: MSI GTX 960.
  • M.2 SSD: WD Blue sn550 NVMe SSD dahili depolama, 500 GB.
  • Işlemci soğutucu: Xigmatek Red scorpion II.
  • Kasa: Everest Rampage titan 750W 80+Bronze.
  • Monitör: AOC 24G2U 24" - 144 Hz - 1 ms.
  • Klavye: Game booster GB-G59K.
  • Fare: Logitech G602.
Bu sistemim için Hackintosh işlemi yapılır mı, yapılırsa MacOS'un en güncel ve uyumlu sürümünü nasıl bulurum, nasıl kurarım ve nasıl ayarlar yapmam gerekir?

Ben bilgisayar işlerinden anlarım diye geçinirdim ama bu konuda oldukça cahil olduğumu fark ettim. Eğer bir kılavuz video konusu yapılmak istenirse seve seve kasamı emanet edebilirim.
Windows'a her 3-6 ayda bir format atmak istemiyorum artık. İşim gereği bunu düşünmek yerine işime odaklanmak istediğimden macOS kullanmak ve keşfetmek istiyorum.

Hepinize sağlıklı günler dilerim. Sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
Hocam burada detaylıca anlatılmış. Bir göz atmanızı öneririm.
PC'ye macOS Kurulum Rehberi - Technopat
Teşekkür ederim, bunu gece okumuştum fakat sistem farklı olduğu için tereddüt ettim açıkçası. Çünkü farklı farklı ayarlar ve hiç anlamadığım kodlarla bir şeyler yapmam gerekiyor zannedersem. O yüzden kendi sistemimi faresi klavyesine kadar yazdım.

Hayırlısıyla bu gece başlıyorum operasyona. Umarım becerebilirim. Bu arada benim işlemcide ve ana kartımda dahili ekran kartı yok. Bu sorun olursa şimdiden söyleyin lütfen.
Arkadaşlar tekrar selam.

Çok uğraştım ancak başta da dediğim gibi epey cahil olduğum bir konu olduğundan ilerleme kaydedemedim. Ne yazık ki olay elimde patladı. Beceremedim.

Sevgili @Recep Baltaş kardeşim, eğer bu konuda güncel bir video daha yapmayı düşünüyorsan kasamı emanet etmek istiyorum.

Sevgilerimle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı