KorkmazOnur.ad
Centipat
Daha fazla
Dostlar selamlar,
Ben daha önce Hackintosh işlemi yapmadım fakat YouTube'da çok izledim videoları. İzlediğim halde çok kapsamlı ve üst düzey bilgi gerektiren bir konu olduğu için bir süre sonra ipin ucunu kaçırıyorum.
Şimdi benim sistemim tam olarak şöyle:
Ben bilgisayar işlerinden anlarım diye geçinirdim ama bu konuda oldukça cahil olduğumu fark ettim. Eğer bir kılavuz video konusu yapılmak istenirse seve seve kasamı emanet edebilirim.
Windows'a her 3-6 ayda bir format atmak istemiyorum artık. İşim gereği bunu düşünmek yerine işime odaklanmak istediğimden macOS kullanmak ve keşfetmek istiyorum.
Hepinize sağlıklı günler dilerim. Sevgiyle kalın.
Ben daha önce Hackintosh işlemi yapmadım fakat YouTube'da çok izledim videoları. İzlediğim halde çok kapsamlı ve üst düzey bilgi gerektiren bir konu olduğu için bir süre sonra ipin ucunu kaçırıyorum.
Şimdi benim sistemim tam olarak şöyle:
- Işlemci: Intel Core i7 5820K 3.30 GHz soket: LGA 2011.
- Anakart: Gigabyte X99 soc Force.
- RAM: G.Skill 8 gbx4: 32 GB 2133 MHz.
- Ekran kartı: MSI GTX 960.
- M.2 SSD: WD Blue sn550 NVMe SSD dahili depolama, 500 GB.
- Işlemci soğutucu: Xigmatek Red scorpion II.
- Kasa: Everest Rampage titan 750W 80+Bronze.
- Monitör: AOC 24G2U 24" - 144 Hz - 1 ms.
- Klavye: Game booster GB-G59K.
- Fare: Logitech G602.
Ben bilgisayar işlerinden anlarım diye geçinirdim ama bu konuda oldukça cahil olduğumu fark ettim. Eğer bir kılavuz video konusu yapılmak istenirse seve seve kasamı emanet edebilirim.
Windows'a her 3-6 ayda bir format atmak istemiyorum artık. İşim gereği bunu düşünmek yerine işime odaklanmak istediğimden macOS kullanmak ve keşfetmek istiyorum.
Hepinize sağlıklı günler dilerim. Sevgiyle kalın.
Son düzenleme: