Bütçe belirtin çok daha performanslısı toplanır.Acikcasi burda olanlarin hepsini aldim ustunude asus geforce 970 aldim . Sormak istedigim bu toplanilan bilgisayar iyi bir oyun performansi verir mi ?
Dedimya bunlarin hepsi alindi yani butce yok merak ettigim iyi bir sonuc alabilirmiyim bu pc den ?Bütçe belirtin çok daha performanslısı toplanır.
İyi sonuç alırsınız fakat daha iyisi toplanırdı.Dedimya bunlarin hepsi alindi yani butce yok merak ettigim iyi bir sonuc alabilirmiyim bu pc den ?
Acikcasi ekran karti tek seferde aldim dusuncem suydu yavas yavas pc toplarim ama sonra diger parcalarin hepsini alinca böyle bir sonuc cikti sanirim ekran karti biraz dusuk kaldi sen ne dusunuyorsun ?İyi sonuç alırsınız fakat daha iyisi toplanırdı.![]()
GTX 970 güçlü bir ekran kartı ama bu sisteme biraz sönük kaldı sadeceAcikcasi ekran karti tek seferde aldim dusuncem suydu yavas yavas pc toplarim ama sonra diger parcalarin hepsini alinca böyle bir sonuc cikti sanirim ekran karti biraz dusuk kaldi sen ne dusunuyorsun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.