İ7 5820K ve GTX 980 Tabanlı Sistem Topluyorum

Üstad bütçemi aştığım halde böyle bi sistemdeyim diğer parçalardan kısmak zorunda kalacağım.
Şuan 1000-1200 tl bütçemin üstündeyim. Birde 980 alırsam pcyi toplama sürem uzar ki zaten vatanın indirimini beklemeyi düşünüyorum bazı parçalar için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada pek fark yok diyorsun fakat 1 fps bile fazladan alamayacağın "Gaming 9" anakart alıyor ve buna "f/p ürünü" diyorsun... H81 yonga setine veya daha uygun bir Z97 yonga setli anakarta göre 3-6 katı fazla para vereceksin ve fazladan 2 fps bile alamayacaksın!.. Bir sistem önereyim.

Kasadan kısa bilirsin mesela.

Kardeşim gaming 9 alıyorum çünkü o kartın o küçük ayrıntılarda gizli olan özellikleri beni cezbediyor. Fps için almıyorum ki ben o anakartı. Şimdi ben bu sistemi kurup en az 4 yıl keyifli bi şekilde takılmak istiyorum.

Anladım. Gaming 9'un yonga seti dalga yapmıyor ama haberin ola (anlayamazsınız...) Yinede üstüme düşeni yapıp kenara çekilmek istiyorum. 4 yıl keyfin yerinde olacak ama ne için? "Hahaaa anakartım Gaming 9" diyerek mutlu olacaksan, mutluluğunuzun daim olması dileğiyle diyerekten hayırlı olsun deriz... Gaming 3'e bile gerek yok fakat, gaming 3 ten bir farkı olmayacak.
Samsung 250Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 520Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar
Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Corsair 16Gb (2X8Gb) Vengeance Pro Ddr3 1600Mhz Cl9 Siyah Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar
MSI GTX 980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Seagate 3.5" 2Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Core i7 4790K Soket 1150 4.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Asus 24" Vg248Qe Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Bu haliyle 5958 lira. Bence 144Hz monitöre de ihtiyaç yok. Şöyle bir değişiklik yapabiliriz.
Asus 23.6" Vn247H Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Corsair Hydro Serisi™ H100i Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar
Seçim senin. İçi daha dolu bir kasa mı? Kendi kendini avutacağın bir sistem mi?

V8 gts için full tower kasa gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam ayrıca ben olsam anakartın üzerine o kadar yükü asla bindirmezdim h110 daha mantıklı gibi ama karar size kalmış tabi

Sıvı soğutma daha iyi. O soğutucu çok ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…