i7 620LM sistem Fortnite kaldırır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana en iyi sistemin bu olduğunu söyledi nasıl oluyor bu? Şaka mı yapıyorsunuz?
Satmak için tabiki her oyunu oynatır tarzında şeyler diyecekler. Aldığınız sistemin olayı bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sistemlerden anlamadığımı söyledim ve mesaj yazarken altta yazı düzeltme kutucuklarını işaretleyip düzelt diyorum bunu farkettim konuyu yazarken neden bu kadar troll karşılıyorsunuz ?
Siz yalan konuşuyorsun ahmet abim yalan söylemez açar dediyse açar yalancısınız siz yükleyeceğim Fortnite.

Arkadaşlar sistemlerden anlamadığımı söyledim ve mesaj yazarken altta yazı düzeltme kutucuklarını işaretleyip düzelt diyorum bunu farkettim konuyu yazarken neden bu kadar troll karşılıyorsunuz?
Siz yalan konuşuyorsun Ahmet abim yalan söylemez açar dediyse açar yalancısınız siz yükleyeceğim Fortnite.
Fortnite'ı GTA 5 ile bir tutabilirsin. Bu arada Ahmet abiye selamlar <3.

Arkadaşlar sistemlerden anlamadığımı söyledim ve mesaj yazarken altta yazı düzeltme kutucuklarını işaretleyip düzelt diyorum bunu farkettim konuyu yazarken neden bu kadar troll karşılıyorsunuz ?
Siz yalan konuşuyorsun ahmet abim yalan söylemez açar dediyse açar yalancısınız siz yükleyeceğim Fortnite.
Şu yorumla troll olduğunuzu o kadar belli ettiniz ki 😃

Arkadaşlar ben Fortnite adındaki oyunu çok oynamak istiyorum as a script adlı kişiye özeniyorum ama yüklemeden önce sorayım dedim sistemim Fortnite kaldırır mı? Bilgisayar özelliklerinden anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

RAM: 4 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730.
İşlemci: Intel Core i7 620LM.
Güç kaynağı: 300W.
500 GB harddisk.

Arkadaşlar bu bilgisayarı 3500 TL'ye satın aldım oyuncu bilgisayarı işlemcim i7 olduğu için çok iyidir, ekran kartım NVIDIA olduğu için kaliteli zaten güç kaynağı önemsiz bir şey zaten RAM 4 GB yeterli olduğunu düşündüm.

Arkadaşlar bu arada kasam oyuncu kasası ışıkları var ve monitörüm de 1366X768 oyuncu monitörü HZ ve MS değerleri gereksiz olduğu için önemi yok ama onlarda 60 Hz 5 ms.
Forumda yeniyim arkadaşlar yanlışım varsa kusura bakmayın.
Keşke bilgisayar alırken de danışssaydınız, maalesef Turbox'a denk gelmişsiniz. Ayrıca oynayamassınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı