2. el piyasasını bilmiyorum araştırmanızı tavsiye ederim.Peki en fazla 4000TL'ye nasıl bir laptop bulabilirim?
Bu sistemi aktif kullanıyor musunuz hocam ?2. el piyasasını bilmiyorum araştırmanızı tavsiye ederim.
Bu sistemi aktif kullanıyor musunuz hocam ?2. el piyasasını bilmiyorum araştırmanızı tavsiye ederim.
Online ile story moddaki FPS'ler aynı değil boş muhalefet olmayın lütfen.Yapmayın hocam bende 1030 muadili ekran kartı var en yüksekte oynuyorum. Bu ekran kartı benimkinden biraz daha iyi.
2. el piyasasını bilmiyorum araştırmanızı tavsiye ederim.
Boş muhalefet mi? Online mod ile ilgili bir şey söylemedim yalnız? Hem arkadaş kalite önemli değil demiş en düşük grafiklerde de rahat rahat oynayabilir.Online ile story moddaki FPS'ler aynı değil boş muhalefet olmayın lütfen.
Hayır benim sistemimle bu sistem aynı değil.Bu sistemi aktif kullanıyor musunuz hocam ?
40 50 Fps oyun oynanmaz bence. Kimse oynamak istemez sanırım. BENCE OYNANMAZ.
Oyun performansı iyi bir şey istiyorsa 2.elden başka çare yok.Boş muhalefet mi? Online mod ile ilgili bir şey söylemedim yalnız? Hem arkadaş kalite önemli değil demiş en düşük grafiklerde de rahat rahat oynayabilir.
Hayır benim sistemimle bu sistem aynı değil.
Hocam çoğu yeni nesil oyunu düşük FPS te oynatacaktır zaten hatta bazılarını oynatmaz.
Oyun performansı iyi bir şey istiyorsa 2.elden başka çare yok.
Hocam çokta fark olacağını zannetmiyorum. Ekran kartları aynı sonuçta.Hocam videodaki 4.nesil i7.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.