GTX 1070 Fiyatı Nasıl Olcak ?GX1070 bekle. Msi Z170 Gaming 3 çıkar. Msi Gaming Z170A-G45 al.
Bilemem ben yurtdışı fiyatı ile alıyorum.GTX 1070 Fiyatı Nasıl Olcak ?
Haziran ayinda toplanacak bir sistemi simdiden konusunu acman heyecanini gosteriyor fakat bekle gtx1070 gelsin sana alternatif bir sistem onerelim suan herkesin kafasi karisik.
Arkadaşı çok iyi anlıyorum, ben de Haziranda alacağım ama taaa Mart'ta açtım konuyu o derece.Haziran ayinda toplanacak bir sistemi simdiden konusunu acman heyecanini gosteriyor fakat bekle gtx1070 gelsin sana alternatif bir sistem onerelim suan herkesin kafasi karisik.
oc yapmıcaksan keyfine bak alcan anakartın H170 Olmasına Dikket Et Ama Ramler Yüksek Hızda Çalışsın Dersen 2400 2666 3000 Alablirsin Anakarında Z170 Olması Lazım . Umarım Anlatabilmişimdir.Arkadaşı çok iyi anlıyorum, ben de Haziranda alacağım ama taaa Mart'ta açtım konuyu o derece.
Şimdi OC yapmayacak birisi için M3 anakart 2133 destekliyor, o yüzden ben mesela 2133mhz'lik Ram bakıyorum hep. Gerek var mı 2400,2666,3000mhz'ye ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.