I7 6700 Sistem güncelleme

yaprakcc

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba size PC sistemimin özelliklerini gönderiyorum, elimde bir miktar para var ve sistemi birazda olsun geliştirmek istiyorum, oyun oynuyorum genelde. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• sistem.jpg
    sistem.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 56
İlk once ekran kartinizi yukseltebilirsiniz NVIDIA GTX 1660 Super olabilir sonra da islemciyi yukseltirsiniz B450 - B550 anakart ile Ryzen 5 2600 olur Ryzen 5 1600 AF olur.

Anakartın etkisi nedir acaba yani sisteme göre aslında anakart düşük geliyordu bana ilk değiştireceğim şey o olur diye düşünüyordum ekran kartndan da önce ama mesela oyun oynarken etki eder mi

Anakartın etkisi nedir acaba yani sisteme göre aslında anakart düşük geliyordu bana ilk değiştireceğim şey o olur diye düşünüyordum ekran kartndan da önce ama mesela oyun oynarken etki eder mi?

Oyun performansina etki eden en onemli etken ekran kartidir. Anakart konusunda ise modellere gore kalite dusuyor mesela oyle bir islemciye gidipte A320M anakart almaniz hata olur fiyat farki da buna gore degisiyor en kotu B450 oneriliyor OC ve sicaklik farki için.

Peki ekran kartında gtx960 ile 1050ti arasında çok bir fark varmı değiştirmeye değecek kadar 1050ti alsam diğer sisteme uyarmı anakarta vs.

işlemcin çok iyi değiştirmeni önermem ekran kartını parana göre 1660 süper yada rtx 2060 alabilirsin kardeşim ryze 5 1600 ve 2600 senin işlemcinden daha yavaş ve onları alırsan anakart ram değişmen gerekir
Peki ekran kartında gtx960 ile 1050ti arasında çok bir fark varmı değiştirmeye değecek kadar 1050ti alsam diğer sisteme uyarmı anakarta vs.
sakın öle bi hata yapma değiştirirsen sadece erkan kartını değiştir oda en az 1660 tş yada rx590 olsun
benim sistemim i76700k amd r9 280x 16 ram 240 ssd

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı