i7 6700 Sisteme PSU Önerisi

Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim, bi kaç sorum olucak. Steelseries Siberia 650 nasıl bi kulaklık ? Ses bakımından soruyorum. Bugün kulaklığı test etme şansım oldu gerçekten çok rahat bi kulaklık. Ses konusunda bir bilgim yok ama.

CraZyNoMaD hocamın belirttiği klavye benim de tercihimdi ama fazka iyi değil diyorsunuz sanırım sebebi nedir ? Corsair klavyesini bugün yakından görme şansım oldu Adeks te, RGB lerini fazla beğenmedim.

Mouse olarak ta hala aklımda Corsair K65 Pro var. Razer DeathAdder Chroma yı da test etme şansım oldu, hoş bi mouse.

Mouse pad konusunda nasıl olmalı hiç bir fikrim yok ama çoğunlukla FPS tarzı oyun oynuyorum.

Hocam o kulaklığı da aynı şekilde Adeks te test ettim fakat rahat bulamadım, kulağım küçük olmasına rağmen rahat edemedim.

Klavyesini de test ettim tuşlar küçük geldi, Razer markasını çok seviyordum fakat küçük bi üzüntü oldu bugün

Hocam Strafeli güzeldi. Razer'dan uzak durmak lazım.

Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim, bi kaç sorum olucak. Steelseries Siberia 650 nasıl bi kulaklık ? Ses bakımından soruyorum. Bugün kulaklığı test etme şansım oldu gerçekten çok rahat bi kulaklık. Ses konusunda bir bilgim yok ama.

CraZyNoMaD hocamın belirttiği klavye benim de tercihimdi ama fazka iyi değil diyorsunuz sanırım sebebi nedir ? Corsair klavyesini bugün yakından görme şansım oldu Adeks te, RGB lerini fazla beğenmedim.

Mouse olarak ta hala aklımda Corsair K65 Pro var. Razer DeathAdder Chroma yı da test etme şansım oldu, hoş bi mouse.

Mouse pad konusunda nasıl olmalı hiç bir fikrim yok ama çoğunlukla FPS tarzı oyun oynuyorum.

Hocam o kulaklığı da aynı şekilde Adeks te test ettim fakat rahat bulamadım, kulağım küçük olmasına rağmen rahat edemedim.

Klavyesini de test ettim tuşlar küçük geldi, Razer markasını çok seviyordum fakat küçük bi üzüntü oldu bugün
Strafeli olan seçeneğe ekleyebilirsiniz 650'yi.

Mouse olarak Logitech G502 var hocam. Corsair Strafe klavyeler dışında dediğim Logitech G910 ya da Asus Strix Tactic Pro olabilir. Kulaklık olarak da CraZyNoMaD hocanın vermiş olduğu Kingston iyidir. Ayrıca ille de Strafe olmak zorunda değil. Madem beğenmediniz. Ayrıca öyle mükemmel bir klavye olduğunu da düşünmüyorum. Sanki önerdiklerimiz bu klavyenin yanında çöp.

Corsair klavyeler Türkçe olsa bende koymasını bilirim. Ben şahsen Türkçe klavye dil desteği verene kadar Corsair klavye almayı düşünmüyorum. Bu Corsair'in umrunda olmasada kendimce protesto ediyorum ne kadar almak için içim gitsede kendimi dizginliyorum.

Aslında FPS türü oyun oynayacaksan mouse olarak Zowie FK öneririm. Ne kadar iyi turnuva oyuncusu varsa hep bu mouse'u kullanıyor.

Zowie FK2 3200dpi Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Ya bu kadar soru sorup öneri istememin sebebi sistem ve ekipmanları baya uzun bi süre kullanıcak olmamdan dolayı. Kusuruma bakmayın uğraştırdığım için.

M800 ü tercih etmemin nedeni hem mekanik hem sessiz hem Türkçe olması, ve ışıklandırması çok hoş gerçekten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı