i7 6700 Tabanlı Sistem Toplama

Efendim her 2133 mhz anakart 2400 mhz anakartı kabul edecek diye birşey yoktur,her anakart desteklemez,yoksa ben de biliyorum
Neye dayanarak söylüyorsun bunu ? Bizzat test ettim 2400 MHz hızında çalışan RAM 2133 destekli anakartta gayet stabil çalışıyordu fakat 2133 MHz olarak görüyor ve bu hızda çalıştırıyordu.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu ? Bizzat test ettim 2400 MHz hızında çalışan RAM 2133 destekli anakartta gayet stabil çalışıyordu fakat 2133 MHz olarak görüyor ve bu hızda çalıştırıyordu.
Şimdi araştırdım,aptallığımı mazur görün,önceden böyle birşey olamayacağına dair birşeyler okumuştum,ben de bunun mümkün olmayacağını sanmıştım,özür dilerim

Abi çok güzel ya insanın hatasını anlaması ve yeni bir şey öğrenmesi, öğreten kişinin de karşısındakini azarlamadan ve kıramadan öğretmesi bu foruma çok yakışıyor:):):):)

Abi çok güzel ya insanın hatasını anlaması ve yeni bir şey öğrenmesi, öğreten kişinin de karşısındakini azarlamadan ve kıramadan öğretmesi bu foruma çok yakışıyor:):):):)
Zamanında benimde bilmediğim çok şey vardı fakat bu forumda öğrendim. Aynı şekilde yanlış bildiğim bir şey olduğunda azarlayarak değil de güzel güzel anlatarak öğrettiler. Benim ve herkesin aynısını yapmamız lazım. Herkes birbirine karşı hoşgörülü olursa hiç bir sorun çıkmaz zaten :)

Arkadaşlar çok bi bilgim yok sistem toplama konusunda sizin engin fikirleriniz için danışmak gereği duydum zaten. Şimdi ram i mi değiştirmeliyim yoksa anakartı mı? İ5 e düşürüp ekran kartını yükseltmeliyim onu anladım gtx 1060 gibi. Onun dışında bir de kasaya ne diyorsunuz? Oyun için ideal mi watt ı falan?

Arkadaşlar çok bi bilgim yok sistem toplama konusunda sizin engin fikirleriniz için danışmak gereği duydum zaten. Şimdi ram i mi değiştirmeliyim yoksa anakartı mı? İ5 e düşürüp ekran kartını yükseltmeliyim onu anladım gtx 1060 gibi. Onun dışında bir de kasaya ne diyorsunuz? Oyun için ideal mi watt ı falan?
Hocam RAM'i 2133 MHz yapın gereksiz harcama olur. İşlemcinizi i5 6500 veya 6600, ekran kartınızı RX 480 veya GTX 1060 yaparsanız daha iyi bir performans elde edersiniz. Kasaya karışmıyorum tercih meselesidir. 500w yeterli olacaktır.

Doğru biliyorsam seçmiş olduğunuz hdd 7/24 çalışacak olan güvenlik kameraları içindir,o nedenle hdd'nizi seagate baracuda 2tb 7200rpm ile değiştirmenizi tavsiye ederim,ayrıca garanti olsun diye güç kaynağını 650 ya da 700w yapmanızı tavsiye ederim,belki olurda mouse ya da klavyeyi ledli yaparsınız,ya da sonradan başka bir tane daha gtx 1060 ya da rx 480 alarak sli ya da crossfire yaparsanız işinize yarayabilir

Efendim her 2133 mhz anakart 2400 mhz anakartı kabul edecek diye birşey yoktur,her anakart desteklemez,yoksa ben de biliyorum
Merak etmeyin DDR sayısı aynı olduktan sonra destekler.

Edit: Page 2'yi görmeden cevap vermiştim. Sizi tekrar etiketlediğim için özür dilerim. Yukarıda zaten arkadaşlar bilgilendirme yapmış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı